Event SnowIT Cancel·lat :-(

Posted on


Malauradament us tinc que comunicar que l’event SnowIT que estàvem preparant conjuntament amb Microsoft i l’AVIA s’ha cancel·lat. No vull entrar en detall en les raons (tot i que bàsicament son econòmiques), però personalment crec que és una llàstima que hi hagi gent amb inquietud de fer coses al país, i que no rebin cap mena d’ajuda. I no només parlo de nosaltres.

En aquesta ocasió no es tractava només d’organitzar un event tècnic d’ alt nivell, si no que al mateix temps també es pretenia promocionar Andorra com a destí turístic i de neu. I la idea era repetir-ho i organitzar un event de referencia cada any, d’ara en endavant.

En fi, tot i que aquest any no hagi pogut ser, us vull transmetre que la nostra decisió continua ferma. I si aquest any no ha pogut, continuarem amb empenta per fer-ho més endavant.

També us vull comunicar que ja que no hem pogut fer aquest gran event de dos dies, estem organitzant un event més petit, d’un sol dia però amb una agenda molt similar. Tot apunta a que serà el proper dissabte 21 d’Abril, però després del fiasco del primer us ho asseguraré en els propers dies:-)

Estigueu atents, en breu més notícies!

One thought on “Event SnowIT Cancel·lat :-(

    Jorge Serrano (MVP) said:
    08/03/2012 a les 10:21 am

    Una pena que no se haya podido hacer como se esperaba, pero bueno… las ganas que no falten.:)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s