Geek-â-paloozaaa!

Posted on Updated on


What?

Si et consideres geek y estàs a prop d’Andorra el proper dissabte 21 d’Abril, no facis plans. A AndorraDotNet hem organitzat el primer Geek-â-palooza, un event de la ma de Microsoft y altres associacions del país para portar-te les darreres novetats en IT i desenvolupament: Des de la presentació en societat de Windows 8 client i servidor, Windows Intune, Microsoft Office 365, y dues sessions de desenvolupament d’aplicacions per Windows 8.

En resum, una agenda impressionant amb les darreres novetats en IT i amb uns ponents de luxe. No t’ho pots perdre!

Com sempre, l’event serà gratuït y obert a tothom (tret que hi hagi problemes d’aforament, així que registra’t ràpid!) i al final sortejarem varis regals, des de varies subscripcions TechNet Direct Plus fins a llicències de Windows 7 Ultimate. No, el 8 encara no ha sortit🙂

When?

El 21 d’Abril de 2012 de 09h00 a 15h00 i per la nit… sorpresa!

Where?

Al ‘Centre Cultural La Llacuna’ d’Andorra la vella. Situat al carrer Mossèn Cinto Verdaguer (Al costat de la Plaça de les Arcades).

Avis d’última hora!

El mateix dissabte per la nit, ens ajuntarem amb el ponents per fer un Geeks & Beers, una excusa per fer unes cerveses i xerrar dels nostres temes preferits. Us convido a venir i a xerrar amb nosaltres, per[o un consell: Compte amb reptar a algun dels nostres ponents… No han arribat on son per casualitat😉
Si tens qualsevol dubte respecte a l-event no et tallis i contacta amb nosaltres, i si vols donar-nos un cop de ma en l’organització seràs més que benvingut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s